Advarsel: Gå ikke på samme slankekur som kendisserne

Af  |  0 Kommentarer

Slankekure som diverse kendisser prøver af, er ikke nødvendigvis altid det bedste. Heller ikke når det gælder Nicole Kidmann eller Jennifer Lopez, som begge har været på Dukan Kuren. Ved du, hvad Dukan Kuren er? Hvis ikke du ved, hvad Dukan Kuren er, så består den stort set kun af kød og æg. Med kød og æg kan du vel godt regne ud, hvad der kommer til at ske? En stinkende ånde (og måske også det samme bagtil!).

Stikende ånde med Dukan Kuren

Dukan Kuren var for noget tid siden helt op at vende som den nye mirakel slankekur, hvis du gerne ville være slank og gudesmuk. Mange kendisser hoppede derfor selvfølgelig som nogle af de første på kuren – hvis ikke for at blive slank, så for at reklamere for kuren. Flere diætister har endda kaldt kuren for en af de slemmeste slankekure grundet diæten med kød og æg som det eneste. For selvom kuren sætter gang i forbrændingen i kroppens fedtdepoter, kan man få sig en ordentlig omgang forstoppelse (hvem gider lige det??). Ja, og ikke nok med det piger, så giver det altså en forfærdelig stinkende ånde. Hvor fedt er det lige, hvis man skal ud med drømmefyren? Så er den date i hvert fald ødelagt.

Så piger. Hold jer langt væk fra diverse ekstreme slankekure – hyg jer med en varieret kost i stedet, og tillad dig at spise slik en gang imellem. Så undgår du at ødelægge din drømmedate! Hvis du vil læse mere om fantastiske slankekure, hvor du undgår stinkende ånde, så læs mere herinde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *