Paradise Hotel deltagere nær druknedød!

Af  |  0 Kommentarer

Ja, den er rigtig nok! Tre svenske Paradise Hotel deltagere var nær druknedøden under optagelserne til den svenske sæson af Paradise Hotel. Det skulle have været en hyggelig soppe-tur for de tre deltagere, men det endte i stedet grueligt galt. Så galt, at de næsten var døde under bølgernes vold. Læs med videre herpå indlægget, hvis du vil vide, hvordan det endte.

Kæmpede for livet

De tre svenske fyre Ervin, Calle og Freddie var taget til stranden under optagelserne til den nye sæson af Paradise Hotel, som netop er begyndt at løbe over skærmen i Sverige.  Som alt andet TV, ser man ikke altid det hele. Dette var også tilfældet her, hvor de svenske seere ikke så, hvad der skete under optagelserne til ét af afsnittene. De tre svenske fyre ville ud at soppe, men endte med at blive hevet til havs af en stærk understrøm (det samme som vi bliver advaret om hver sommer på strandene!). Det næste forfærdelige var, at understrømmen trak dem ud i enorme bølger, hvor de var meget tæt på at drukne. Fyrene blev nemlig kastet rundt i bølgerne – nøjagtig som på film – hvilket dermed kunne have gået grueligt galt, da de blev kastet ned mod sandbunden, hvor store sten nemt kunne have slået dem bevidstløse.

 Frygtede kammeraten var død

Midt under kampen mod de enorme bølger, som bestemt ikke gjorde det lettere at redde sig mod land for nogen af dem, var Freddie overbevist om, at Ervin var død. De to resterende fyre kunne nemlig ikke finde Freddie nogen steder i vandet, når de havde kort pause fra de enorme bølger. Endnu mere dramatisk blev det, da Freddie råbte til Calle om hjælp. Det kunne han ikke klare, og Freddie var derfor sikker på, at de alle skulle lide druknedøden.

På helt magisk vis lykkede det en helt fjerde person at redde Ervin op af de enorme bølger – hvordan vides ikke lige nu(!). En femte deltager fra Paradise Hotel reddede de to andre op, hvorfor de kunne komme sikkert til land igen. Dog efterladt med et kæmpe chok, som tager tid at komme sig over.

Vild med Paradise Hotel, så kan du teste hvem du er  fra årets sæson her.