Hjemmelavet ansigtsmaske!

Af  |  0 Kommentarer

Det hører til teenagelivet (i hvert fald for piger) at bruge ansigtsmasker. Problemet er bare (synes jeg ), at gode ansigtsmasker ofte er alt for dyre i forhold til det, man får ud af dem. Derfor er jeg selv begyndt at lave mine ansigtsmasker, da det både er meget billigere og meget mere effektivt! Jeg kan ligeledes godt lide, at man så er fri for kunstige og skadelige stoffer i huden. Det er ingen interesseret i, men alligevel ser mange bare over øjne med det.. Det synes jeg er en skam, så piger! Kom straks i gang med at lave jeres egne masker – det er bedst for jeres hud! Herunder vil jeg derfor gerne give jer de bedste masker, jeg selv benytter og kender til.

Hjemmelavet ansigtsmaske

Dybderensende ansigtsmaske

Du skal bruge:

  • 15 g gær
  • 1 banan
  • 2 spsk. varm kamille-the
  • 1 spsk. honning
  • 1 æggeblomme

Sådan gør du:
Bland gæren i en blanding af honning og varm kamille-the. Tilsæt banan og æggeblomme. Giv det en omgang i blenderen – eller pisk grundigt, til blandingen er jævn.
Massér masken ind i ansigtet og lad den sidde i cirka seks minutter. Skyl efter med lunkent vand – og husk at bruge en god, plejende fugtighedscremecreme bagefter.

Derfor er den god:
Gær er udrensende, æggeblomme og banan giver fugt, kamille beroliger og honning plejer, heler og er samtidig bakteriedræbende. Alt i alt en super kombination til at rense ud helt ned i porerne. Lyder det ikke lækkert piger? Den kan også sagtens bruges, selvom man ikke har fedtet hud!

Æblemaske til normal hud

Det skal du bruge:

  • 1 æble
  • 2 spsk. honning

Sådan gør du:

Som du kan se, er ingredienslisten ganske simpel! Det er fremgangsmåden derfor også: Skræl æblet og fjern kernehuset. Blend æblet, og tilsæt honning. Sæt blandingen i køleskabet i ti minutter. Fordel nu blandingen i ansigtet, og lad den sidde en halv time. Slut af med at rense med lunkent vand – og mærk forskellen!

Derfor er den god:
Frugtsyren i æblet virker let peelende, og honningen giver din hud en naturlig dosis næring. Denne maske er til ren nydelse og afslapning – så læg dig i sengen eller sofaen og se din yndlingsserie imens!

Håber, I kan bruge maskerne piger. Jeg siger jer, de virker altså. Det er selvfølgelig altid sjovest at variere lidt i maskerne, så jeg bruger også en gang imellem masker fra denne hjemmeside, da de er ret gode og effektive!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *