Læs med hos dem der blogger!

Af  |  0 Kommentarer

Mascha Vang, Kira Eggers, Pernille Agerup, Anne Gadegaard, Sarah Louise – ja listen er lang over kendte blogs og bloggere. Og der kommer heldigvis flere af dem, for de er spændende at følge med i! Tanken om at være blogger ligger især hos mange teenagere i øjeblikket – fordi de drømmer om at få lige så mange læsere som ovenstående. Og det er da ikke uforståeligt, for hvem vil ikke gerne følges af flere hundrede eller måske tusinde mennesker? For at gå tilbage til kendisserne der blogger, så er Mascha Vang ganske populær i øjeblikket – måske på grund af hendes nye kæreste, Andreas Bo? Hvis du vil følge flere blogs, så læs mere her.

Mascha Vang

Det er heller ikke uden grund, at Mascha Vang er så populær, som hun er. For hun udstråler altid positivitet på sin blog, hvilket smitter af på hendes mange læsere – og hvem vil ikke gerne have et smil på læben? I denne uge er det især umuligt ikke at komme til at smile efter at have læst hende fede blog, for hun er mere end positiv! Lige nu er hun nemlig ganske lykkelig, fordi hun er smaskforelsket (i sjove Andreas Bo!). Hun er faktisk så lykkelig, at hun er vildt bange for, at noget går galt og ødelægger hendes lykke – så er man virkelig på det højeste stadie af lykke. Det fede ved hendes verden er (og som aldrig kommer til at ske for os andre jordiske), er at sågar hendes ekskæreste kommer og spiser med til aftensmaden, selv når hendes nye kæreste er der. Det oser af overskud på hendes blog. Det er fedt!

Vil du gerne være blogger?

Hvis du også går med en drøm i maven om at være en kendt blogger, som bliver fulgt af mange ivrige læsere hver dag, så overvej hvor spændende din hverdag er. Husk endelig også at overveje dine skriftlige evner, da du skal formå at fange læserne med det samme – ellers gider de ikke besøge din blog igen. Hvis begge er godt gældende for dig, kunne du overveje, om det er noget, som du gerne vil eksperimentere med!

Har du gode ideer eller tips til gode blogs, så læg endelig en kommentar til mig!