Går du og drømmer om at se evigt ung ud uden den mindste rynke, når du bliver gammel? Eller drømmer du bare om at få dine små læber større, eller dine “små” bryster store? Plastikoperationer er populære som aldrig før – alle vil gerne se ungdommelige ud. Ikke mindst vil alle piger gerne se smukke ud – og idealet er lige nu at det er med silikonebryster og restylane læber. Jeg er ked af at måtte skuffe jer piger, men jeg er så absolut ikke fan af plastikoperationer. Jeg synes, det ødelægger den naturlige ynde. Nej, alle er ikke født lige smukke – men der er da heldigvis stadig en partner til alle uanset udseende. For problemet er jo, at når man først har fået én ting lavet, så ønsker man at få lavet endnu en ting ved udseendet – man bliver aldrig tilfreds!

Linse’s mange plastikoperationer

Der er ikke meget ondt at sige om Linse, det må jeg være ærlig at indrømme. Men, jeg synes stadig det er ærgeligt, at hun er blevet så kunstig, som hun er. Har I set billederne før hendes tid med plastikoperationer? Hvis ikke, så får du et chok. For det er næsten ikke til at se, at det faktisk er Linse – og det er grundet al den botox, restylane og silikone, som du har fået skudt ind diverse steder på kroppen. Respekt for at hun gerne ville se lidt kønnere ud. Men, at man ikke kan genkende hende mere, har jeg svært ved at tolerere. Synes I, jeg overreagerer?

Hvis du synes, jeg er af en helt forkert holdning, så må du endelig gerne smide en kommentar. Vi ser heldigvis ikke alle sammen ens på skønhed, hvilket kun er en fordel!

Du kan læse mere om plastikoperationer her.