Nu er juleferien endelig ankommet, og det betyder mange julefrokoster med familien og vennerne og ikke mindst nytåret, som ligeledes skal fejres med manér. Derfor er det rart at kende til forskellige makeup tips, så man ikke ankommer med samme look til hver fest. Derfor har jeg forsøgt at give dig de bedste makeup tips, jeg kunne finde på – som jeg selv benytter mig meget af. Så kan du komme godt igennem julens og nytårets mange fester!

Nyttige makeup tips

  1. Når du lægger læbestift, kan du få dine læber til at se mere svulmende ud ved at lægge en concealer eller hvid øjenskygge i midten af læberne (ind mod tænderne), inden du kommer farven på. Dette trick benytter jeg mig meget af, da mine læber ikke er de mest fyldige af slagsen.
  2. Vi har alle forskellig hudtype, så det er ikke sikkert, at en creme-øjenskygge er den mest egnede til dig.  Det du i stedet kan gøre, er at lægge en primer inden, hvilket klargøre dit øjenlåg til øjenskyggen. Da jeg har meget små øjenlåg gør jeg også ofte min øjenskygge en anelse våd med vand, da det på denne måde sidder meget bedre fast. Dette kan benyttes, hvis man er løbet tør for primer!
  3. Har du små læber, men vil gerne bruge læbestift i kraftige farver, skal du vælge en mat variant. Miks gerne to farver og påfør med en læbepensel. En lækkert og nyttigt tip!
  4. Arbejde med highlights i dit ansigt (det er svært!). De elementer som “stikker frem” (kindben, hage, pande, næse) reflekterer lyset mere, da lyset rammer her først. Hvor siden på næsen og øjenkrogen oftest ser mørkere ud, da disse elementer er mere tilbagetrukket.  Du starter i panden lige over ydersiden af øjenbrynet og tegner den første bløde bue, så den slutter lige under kindben. Den anden bue tegner du helt ud omkring kæben, så den slutter lige under kæben i midten af dit ansigt.
  5. En anden måde at arbejde med highlights på er at lægge en mørk pudder på begge sidder af din næseryg. På den måde defineres din næse tydeligt og kan se mindre og mere lige ud.

Jeg håber, du kan bruge disse gode makeup tips, så du kan ankomme som festens flotteste pige/kvinde!

Har du brug for flere makeup tips, kan du læse mere her.

Billede: pumpkincat210