Hvis du gerne vil have den perfekte fest så læs med her! Med selskabslege kommer man rigtig langt – og det gør festen langt sjovere!

En fest er en begivenhed, hvor man er i hyggeligt samvær med sine venner eller måske familie. Der kan være mange anledninger til, at man er sammen til fest, men uanset hvad anledningen den så måtte være, så er det helt bestemt og sikkert, at det bør fejres med et par sjove selskabslege!

Hvis du kigger med herunder, kan du finde nogle af de bedste indslag og selskabslege, der kan laves til en hvilken som helst fest – disse passer både til fødselsdag, bryllup, julefrokost, konfirmation og alle andre festtyper.

Sjove selskabslege!

Herunder kan du læse om de mange sjove selskabslege. Husk på, at det kan være, du skal tænke lidt over forskellige ting, før du vælger dem, der er helt perfekt til netop jeres fest.

Quiz

Du kan lave en quiz, hvor du får alle gæsterne indblandet. Det behøver ikke handle om noget bestemt, men hvis man kan få det til at handle om noget relevant i forhold til festen, så er det altid en god ide.

Gæt og grimasser

Gæt og grimmaser er en anden sjov leg, der vel nærmest ikke behøver nogen som helst længere introduktion for læseren.

Tegn og gæt

Tegn og gæt er ligeledes det perfekte bud på en selskabsleg, der tager kegler. Her skal man tegne og dernæst skal de resterende gæster gætte, hvad der bliver tegnet. Sjovt og simpelt!

Hit med sangen

Her kommer et sidste bud på en selskabsleg. Denne er ligeledes et godt bud på hvad der kan sætte skub i festen. Find et par gode sange. Herefter skal man afspille en sang for en deltager, der herefter skal nynne sangen for de andre.