Netop som de Ben Affleck og Jennifer Garner så ud til at have en lys fremtid foran sig, annoncerede de kort efter deres ti-års bryllupsdag, at de skal skilles. Bruddet skulle efter sigende skyldes forskellige prioriteter og personligheder. De to store filmstjerner blev gift tilbage i 2005, og har fået fælles børn, men det ser nu ud til at være fortid.

 

Prioriterede ikke børnene

Selvom man har været et gift par i mange år, er det altså ikke nogen garanti for, at man ikke skal have en fælles fremtid sammen. Årsagen skulle ifølge Jennifer Garner være, at Ben ikke prioriterede børnene i særlig høj grad. Faktisk foretrak han at bruge det meste af sin tid på sit filmarbejde, hvilket var modsat Garner’s prioritering om at være der for deres tre børn på henholdsvis 3, 6 og 9 år. Ben Afflecks filmarbejde vil vi blandt andet se i år, hvor han medvirker i den nye Batman film.

 

Forsøgte forgæves at redde ægteskabet

10 år sammen er længe, og det giver man ikke så lidt slip på. Kilder tæt på Garner og Affleck bekræfter nemlig, at de har været separeret i 10 måneder, og ligeledes skulle have forsøgt at redde deres mange års ægteskab gennem to års terapiforløb. Men, dog uden held . Desværre. Man kan i hvert fald sige, at de ikke har givet op med det samme, som mange ægtepar har tendens til at gøre!

 

Vil have et venskabeligt samarbejde

Efter længere tid med rygter fra pressen og egne overvejelser, besluttede altså i slutningen af juni måned at gå fra hinanden. Dog har de besluttet, at de vil se fremad med venskab og kærlighed, og derfor gerne vil opdrage deres børn i fællesskab. Dog ser det ikke ud til at have været en nem beslutning for dem, da de har bedt pressen om at respektere deres privatliv i den følgende tid – det er vel også kun fair? Hvem har lige lyst til at have fotografer og journalister rendende i røven hele tiden? Og så lige efter man er blevet skilt med den, man troede, man skulle blive gammel med? Fuld respekt!

Billede: Sharon Graphics