Vi læser mange ugeblade i Danmark, og vi følger de kendtes liv i detaljer, hvilket især skyldes de driftige journalister især på bladet Se og Hør, men de andre ugeblade følger også godt med i nyhederne om de kendtes liv. Se og Hør har for nylig oprettet siden V.I.P.EDIA, der er en slags leksikonoversigt over de mest kendte personer i ugebladene. Man kan nemt lede efter alle tilgængelige artikler om den aktuelle person, idet personerne er listet alfabetisk. Det er dermed blevet nemmere end nogensinde før at danne sit et værdifuldt overblik over alle artikler om den ønskede person.

 

Fremtiden for Se og Hør

Ugebladet Se og Hør har gennem det seneste års tid været igennem sladderpressen på en barsk måde, idet de har måttet skifte direktør og blevet politianmeldt for at modtage fortrolige oplysninger om kendtes betalingskort, hvilket gjorde det nemt at følge de kendte og skrive om deres forbrug. Ugebladet har været igennem en større krise, der endnu ikke er afsluttet. Se og Hør trænger derfor til en vitaminindsprøjtning, såfremt bladet skal overleve på længere sigt. Aller koncernen har valgt at kassere det underskudsgivende blad Kig Ind, således Se og Hør i stedet for kan få flere resurser tilført. Kig Ind beskæftigede sig især med Hollywood stof, så nu får Se og Hør mere fokus på dette område. Et af de nye tiltag bliver oprettelsen af en digital kanal med historier fra Los Angeles og omegn.

 

Ændringer hos Se og Hør

Ugebladet Se og Hør fylder 75 år, og dette fejrer man ved at tilføre resurserne fra bladet Kig Ind, og så skal Se og Hør i øvrigt til at udkomme om onsdagen frem for om torsdagen. Ved at fokusere mere på Hollywood nyhederne vil man også i ugebladet bedre kunne dække nyheder om tøj og mode, idet de kendtes stil danner standard, som de mange fans og læsere vil efterfølge. Man kan hver uge se billeder fra de kendtes privatliv samt fra den røde løber, hvor de fremviser deres tøj og udseende, der skaber stil til efterfølgelse.