Caroline Wozniacki og bruddet

Af  |  0 Kommentarer

Caroline Wozniacki og Rory Mcllroy brød med hinanden lige inden brylluppet skulle stå, som vi alle nok snart næsten er bekendt med.  Efter dette kom der også som bekendt en masse sladder om hvorfor det skulle gå således, og hvad der var grunden til det. Derfor har der været mange spekulationer siden, men ifølge bt.dk, kan man fra vennerne høre, hvad der gik galt og hvorledes det gik for sig!

Vennerne taler

Ifølge vennerne af Caroline Wozniacki, skete der det at hendes forlovede, Rory McIlroy, tre dage efter invitationerne var sendt ud, pludselig fortrød sit valg. Han var ifølge vennerne ikke klar, og greb derfor fat i telefonen og afsluttede forholdet til sin forlovede på den mest kyniske måde. Dagen inden havde han nemlig sat på en eksklusiv fiskerestaurant med hende og fortalt hende, hvor meget han elskede hende.

Troede, det var en joke

Caroline Wozniacki troede derfor også selv, at det var en joke. En dårlig en af slagsen, men som godt kunne ses i et humoristisk perspektiv, blot for at drille hende lige op til brylluppet. Men nej. Det var den pure sandhed, og opkaldet tog heller ikke mere end tre minutter, og derefter var forlovelsen og forholdet brudt. For at gøre ondt værre for Wozniacki, tog han dagen efter til en stor golfturnering, som han selvfølgelig senere vandt.

Drømmen bristede

Ifølge Caroline selv, var det også en stor drøm, der pludselig bristede lige foran øjnene på hende. For få dage for bruddet mellem dem, havde hun nemlig ud, hvilket gik verden rundt, at hun gerne så sig selv som en ung mor, gerne indenfor den nærmeste fremtid. Denne drøm om far, mor, børn og stor villa bristede derfor lige for øjnene af hende, da hendes forlovede alligevel ikke ønskede hende til sine dages ende. Desværre for Wozniacki, som selvfølgelig var i chok og sorg efterfølgende.

Husk du også kan følge med i sladderen om Wozniacki her på siden eller i Vi Unge.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *