Er du interesseret i at holde en fest der virkelig formår at sætte sig fast i alle gæsternes hukommelse som en dag der aldrig bliver glemt? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i guiden kigger vi på nogle af de måder du kan sørge for at din fest bliver ligeså god som hvis en kendt havde afholdt den.

Hav gerne høj musik

Tænk over musikken da denne direkte spiller en rolle i den atmosfære og stemning, der ligger. Tænk her over, hvad gæsterne skal føle og hvilket humør, de skal komme i. Hvis det er en dansefest, hvor der skal danses senere på aftenen, så kan det være en fordel, at man med det samme spiller musik, der har ekstra gang i bassen.

Invitere hele din vennekreds

Når man vil holde en fest som en kendt, så nytter det ikke noget at der kun er inviteret en lille håndfuld af de nærmeste. Invitere alle dem du kender og måske kan man også give nogle af gæsterne lov til at tage nogle af deres venner med.

Gør noget ekstra ud af velkomsten

Gør noget ekstra ud af velkomsten. Hold gerne en tale for alle de fremmødte eller måske giv alle gæsterne en lille gave med en tilhørende hilsen ved siden af. Hvis du ikke kan finde ud af at skrive en god hilsen så kan du finde inspiration og hjælp her.

Hav god festmad klar

Der er ikke noget som en god fest hvor maden er ekstra lækker. Hvis du vil sikre, at festen sidder lige i skabet, så skal maden også gøre det. Det er formentlig sjældent sket, at en fest har været ekstra god, hvis maden ikke har været det. Find derfor ud af, hvilken mad der skal serveres så tidligt som muligt.

Fest til den lyse morgen

Nå ja, og så er der bare at sige her til sidst: gør klar til et fest med et stort brag og forbered dig på at feste igennem til den lyse morgen.