Der har gået mange onde rygter om det før, blot for at bringe jer fans i hysteri – men nu er det desværre en realitet, piger! Sangeren Zayn Malik forlader One Direction, oplyser bandet på deres Facebook. Dog behøver I ikke være helt grædefærdige, da gruppen fortsætter med de fire resterende medlemmer.

Farvel til Zayn

Zayn forlader selvfølgelig ikke gruppen uden kommentarer til det. På Facebook skriver han bl.a.: Mit liv som en del af One Direction har været mere, end jeg nogensinde har kunnet drømme om. Men efter fem år føler jeg nu, at det er den rette tid for mig at forlade bandet. Zayn forstår selvfølgelig også, at han kommer til at skuffe enormt mange af jer, og det kan jeg godt forstå! Derfor fortsætter han med at skrive dette på gruppens Facebook side:  Jeg vil gerne undskylde over for vores fans, hvis jeg kommer til at skuffe nogen af dem, men jeg bliver nødt til at følge mit hjerte. Jeg forlader bandet, fordi jeg gerne vil leve et liv som en normal 22-årig uden for det konstante spotlight.

Er det ikke også helt okay, at han gerne vil leve et normalt liv som alle andre? Eller synes i snarere, det er egoistisk gjort overfor jer og andre fans??

Gruppen fortsætter

Gennem de andre medlemmer af guppen fremgår det også, at Zayn har været enormt stresset den sidste måneds tid, og derfor ikke har kunnet deltage i diverse koncerter. Er det så ikke også fair at trække sig tilbage? Bandet udtaler dog på Facebook, at de fortsætter med de restende medlemmer, og ønsker Zayn held og lykke fremover.

Tror I, der er chance for, at Zayn kommer tilbage, når han har levet en rum tid væk fra rampelyset?

Er du helt opslugt af One Direction? Så kan du her tjekke, hvem du matcher bedst med!

Billede: Music News Australia