Den tidligere X-Factor vinder, Jasmin, overraskede og chokerede alle efter hun delte mundvand med den 38-årige dommer, Lina Rafn til åbningsfesten på “Klostret”. Er du Jamin X Factor fan, vil du blive yderst chokeret.

Jasmin X-Factor

Selvom den tidligere X-Factor vinder, Jasmin, kun er 16 år gammel, forstår hun alligevel godt hvordan man fyrer den ordentlig af til en fest. Det stod i hvert fald klart efter festen på “Klostret”, hvor hun valgte at dele mundvand med den noget ældre Lina Rafn. Man kan i hvert fald derfra sige, at der ikke kun blev delt sangtips og erfaring! Er det ikke lidt over kanten, piger?

Desværre er det heller ikke blot noget medierne har fundet på, for at skabe lidt ravage i X-Factor truppen, da den unge sangerinde bekræftede det forleden til de kulørte blade, -Jo, det er rigtigt, men det ved jeg da ikke, om jeg har lyst til at udtale mig om. Hun var fuld, jeg var fuld, og kysse gør alle vel, når man er fuld og går i byen. Jeg kysser tit med mine venner.

Hvad synes I, piger? Lyder det billigt, eller er det helt normalt og okay til trods for aldersforskellen?

Den lidt sjove del af denne historie er, at hun en uges tid efter er blevet konstateret positiv for kyssesyge. Mon hun har fået det af Lina Rafn? Hmmm? En sjovere overraskelse, som helt klart fortjener lidt opmærksomhed, da det ikke kan være helt tilfældigt.

Hvis du er total Jasmin X Factor fan eller elsker dommerne, kan du tage en sjov test her som viser, hvem af dommerne du minder mest om!