I denne uge kom det frem, at Grevinde Alexandra endnu engang må lade sig skille fra sin mand – denne gang Martin Jørgensen, som hun forlod Joachim til fordel for. Dengang blev Joachim skidt fremstillet, og det kan nu komme Joachim til gavn!

Joachim i bedre lys

Efter hvad kongehusekspert, Lars Hovbakke Sørensen siger, vil prins Joachim stå i et langt bedre lys efter Alexandras skilsmisse fra Martin Jørgensen. Dertil siger han også, at man i kongehuset ser positivt på skilsmissen mellem Alexandra og Martin – selvom man af naturlige årsager ikke vil sige det. Nu vil det nemlig være Alexandra, som står tilbage med rod i familielivet – og ikke Joachim.

Som det ser ud lige nu, står hun for opdragelsen af prinserne Nikolai og Felix indtil de er myndige. Men når man ser væk fra det, vil hun blive endnu mere sidestillet end tidligere grundet skilsmissen! Selvom man så næsten vil tro, at hendes apanage vil blive påvirket af det, bliver den det ikke. Hmmm, er det helt fair? Er det okay, at hun stadig modtager penge fra kongehuset, selvom hun ikke er kongelig længere?

Grunden til at Joachim nu står i et bedre lys er, at han tilbage i 2004 fremstod som en party-prins, der egentligt ikke gad ægteskabet og dets forpligtelser. Men, siden Marie er kommet ind i billedet, er denne stemning vendt blandt danskerne. Det samme er stemningen vedrørende Alexandra, da danskerne har afskrevet hende som et medlem af kongehuset – hvilket hun reelt set heller ikke er.

Hvordan ser du på Alexandra?