Så er der godt nyt til alle royalister igen, igen! Kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter nemlig allerede parrets andet barn! Så er der snart royal familieforøgelse i Sverige!

Lykkelig kronprinsesse

De havde en hård start, og var længe om at blive accepteret som par. Men, dette har Sverige og parret lagt bag sig og venter allerede nu deres andet barn sammen. Terminen er sat til marts 2016, så det er lige på trapperne!

Margreta Thorgren, som er det svenske kongehus’ informationschef, fortæller, at familien er særdeles glad for nyheden. Hvem ville ikke også være  det? Det er en fantastisk nyhed! Hun fortæller også, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel er glade og spændte. Om det er en pige eller dreng vides endnu ikke – men én ting er dog sikkert. Uanset udfaldet vil det ikke påvirke tronarvefølgen, da denne som i Danmark, ikke længere er kønsdiskriminerende. Deres første datter, Estelle Silvia Ewa Mary, som kom til verden i 2012, vil derfor være den første kvindelige tronarving, der skal efterfølge en kvinde på tronen i Sverige.

Men til trods for det, bliver det nu alligevel ret så spændende at se, om der kommer en lillle ny dreng eller pige til verden i de royale gemakker i Sverige!