Er du også én af dem, der har deltaget til Grøn Koncert, som afsluttede turnéen i søndags d.26/7. Du har fået hørt mange af Danmarks talentfulde kunstnere, men der er især én bestemt person, som har gjort et godt indtryk. Nemlig mr. Liam O’Connor, der også går under kunstnernavnet LOC. Hans sange har hvert sit minde, og får dig derfor til at brøle med lige meget om du kan synge eller ikke ejer en tone i livet.

Nyt track ude nu

Du slipper hæmningerne og kaster lidt håndtegn til det nye track, som er et remix af tracket ”Farvel”, der er en opdatering fra ”Grand Cru”- EP’en. ”Farvel (B.A.N.G.E.R.S Remix)” er lavet i samarbejde med Marwan, U$O og Johnson, som kækt sætter festen i gang, hvilket i sig selv har været en fornøjelse for LOC:

”Det har været sjovt at blive forenet med de gamle drenge igen. Det er altid sjov og spas sammen med dem. Hvis vi laver tyve sange er der fire, der bliver til noget, men heldigvis blev denne heldigvis til noget”

Til Grønkoncert fik du også oplevelsen af LOC gå på scenen sammen med de gamle kammesjukker U$O, Marwan og Johnson, trods det til tider kan være svært at få dem alle samlet. LOC har også haft en travl sommer med to gæsteoptrædener på Roskilde Festival, og sidst optræden på Grønkoncert turnéen.

B.A.N.G.E.R.S for livet

Hvis du ikke allerede ved det er B.A.N.G.E.R.S en dansk rapgruppe, som L.O.C, U$O, DJ Rescue stiftede i 1998, som kort tid blev fuldtallig med Johnsons ankomst. Rapgruppen har været et stort forbillede for upcoming danske rappere, og satte bestemt et præg på den danske rapscene. De fik i sin tid udgivet EP’en ”VIP EP’en”, der bestod af 4 numre, hertil et remix. I dag laver gruppens medlemmer soloprojekter, men har som sagt optrådt sammen til Grønkoncert i år.

Den ”kejtede irer”, som han beskrev sig selv dengang, ville jo bare snakke med de søde piger. Selvtilliden og måden at udtrykke sig selv spirrede i slænget, og fandt nu en vej til pigernes hjerter:

”Jeg begyndte at tænke over, hvordan jeg lød og udtrykte mig, i stedet for bare at sige ”hvasså” til pigerne. Min fætter og jeg sad med en båndoptager og snakkede lort og lyttede til vores egen stemme.”

Øvelse og gå på mod og eksperimenterende kassettebånd og samtidig en dyb fascination af den amerikanske “Westcoast-bølge”, hvor tekster og udtryk her havde sin magt, satte et skub i hans karriere.