Medina, som er så kendt at hun ikke engang behøver et efternavn, er definitivt et af de største navne på den danske popscene. Og ikke nok med det, hun er samtidig en kæmpe spiller på de sociale medier, med næsten 450.000 følgere alene på facebook.

Jeg blev personligt først interesseret i Medina, og hendes musik, da hun under en koncert i Ishøj, afbrød koncerten for at skælde nogle unge mennesker ud fordi de havde kastet med æg efter hende. Den slags kræver sgu en eller anden form for rygrad at gøre, især foran et utal af mennesker. Så jeg begyndte at høre hendes musik og følge hende på de sociale medier, plus at jeg slugte alt det sladder jeg kunne, eksempelvis gennem Se og Hør, hvor hun efterhånden er fast inventar på forsiderne. Det slog mig at vi her havde en kunstner der adskilte sig fra de fleste andre.

 

Medina går en lys fremtid i møde

Medinas fremtoning på de sociale medier bærer præg af en bevidst strategi. En strategi der gør det muligt for Medina at vise lige præcis så meget af mennesket Medina, som hun har lyst til. Hvad enten der er tale om letpåklædte billeder, som alligevel altid efterlader en smule til fantasien, eller nogle mere seriøse områder, er Medina en utroligt spændende person at følge med i.

Medina har nu været på toppen i små 10 år, og jeg tror roligt vi kan slå fast, at hun også vil være på toppen de næste 10 år.

Mens Medinas albums storsælger, får hun også tid til forskellige modeljobs. Bl.a. for Reebok. Medina har skrevet kontrakt med det amerikanske pladeselskab “Ultra Records”, der skal stå for hendes internationale karriere. Gennembruddet på den internationale scene er allerede ved at blive en realitet med engelske oversættelser af nogle af de danske sange, der nåede hitlisterne i både UK og USA.

Jeg er en Mediva, og jeg er ikke i tvivl om at Medinas karriere langt fra har toppet endnu.