Den verdenskendte og berømte Jim Carrey datede for kort tid siden den irsk-fødte Cathriona White på 28 år, som nu på tragisk vis har begået selvmord. Jim Carrey udtaler, at han er dybt chokeret..

SLOG OP FÅ DAGE INDEN

Det er kommet som et chok for komikeren, at Cathriona har valgt at begå selvmord. Selvmordet skete nemlig blot fem dage efter, at hun selv valgte at slå op med komikeren. Det lokale politi tilføjer til sagen, at hun har efterladt et selvmordsbrev, som forhåbentlig kan give både Jim Carrey og hendes familie en afklaring og en forklaring på det pludselige selvmord. Det eneste, der i øjeblikket er kommet ud, er at selvmordsbrevet efter sigende skulle omtale bruddet med Jim Carrey, som fandt sted d. 24. september.

ALARM PÅ TWITTER

Efter hendes selvmord står det nu også klart for familien, hvad Cathriona mente med hendes sidste tweet på Twitter, som lød således: “Melder mig ud af Twitter. Håber, jeg har været et lys for mine nærmeste og kæreste”. Ikke længe efter fandt to af hendes venner hende død i sit hjem i Los Angeles, da de kom forbi for at undersøge, om hun var okay..

JIM CARREY I CHOK

’Jeg er i chok og meget bedrøvet af min søde Cathrionas død. Hun var en sand og delikat irsk blomst, for følsom til denne jord. For hende betød at elske og blive elsket alt’, lød det fra Jim Carrey, da han hørte om det tragiske selvmord.

De to mødte hinanden for første gang i sommeren 2012, men i marts måned stoppede forholdet. Dog fandt de midlertidigt sammen igen i maj i år, og blev faktisk set gå hånd-i-hånd i New York..

 

 

 

Billede: iron_smyth48