Som tidligere skrevet her på bloggen, kom Annette Heicks mand voldsomt til skade under en familieferie til Thailand sidste sommer. Han overlevede til alt held, selvom det ellers så umuligt og urealistisk ud. Men overlevede det gjorde han, og det betød lang tids indlæggelse – uden Annette Heicks tilstedeværelse.

Valgte karrieren fremfor manden

Annette Heick og hendes mand, Jesper Vollmer, er begge to kendt for at være arbejdsnarkomaner, og det er også sådan hun beskriver sig selv og sin mand. Det var derfor et hårdt slag i maven, da en kæmpebølge rullede Jesper rundt og brækkede hans nakke. Men selvom hendes mand har været indlagt og har haft hårdt brug for sin kone, har Annette Heick alligevel at bo i Aarhus og passe sit job på Aarhus Teater. Hvorfor netop dette valg er blevet til, har mange undret sig over.

Et svært valg

Men, det har ikke været et let valg for hende og manden. Hun fortæller, at de før hendes afsked på hospitalet, kiggede hinanden dybt i øjnene. Annette havde nemlig stærkt brug for at få at vide, hvordan de sammen skulle tackle den svære situation – især set med det lys, at de begge er arbejdsnarkomaner, og ikke kan leve uden.

Her kommer det meget romantiske ind i historien: Jesper var nemlig aldrig i tvivl om, at Annette skulle tage af sted til Aarhus og arbejde – for han turde ikke tænke på konsekvenserne ved ikke at give hende lov. Det sagde han alt sammen med disse ord: Ja, det bliver hårdt. Ja, jeg kommer til at savne dig. Ja, der er dage, hvor det hele er mørkt og dystert. Men selvfølgelig skal du af sted.

Romantisk – så kan man ikke være i tvivl om, at de er et par, som virkelig elsker hinanden.

Du kan læse meget mere om historien og om Annette Heick lige her.