Kanye Wests længeventede album har efterhånden skiftet titel et par gange fra Swish, til Waves og senest T.L.O.P. Albummet skulle efter sigende udkomme senere på ugen, men udgivelsesdatoen er også blevet rykket op til flere gange, så selv det kan man ikke vide sig sikker på.

Den oprindelige titel på albummet var So Help Me God, hvilket blev annonceret tilbage i 2014, og næsten et år senere ændret til Swish. Dette skulle imidlertid ikke blive enden på mysteriet om albummet som Kanye West selv hævder, er det hidtil bedste album, der nogensinde er blevet produceret. Han ændrede nemlig albumtitlen igen til Waves, hvilket blev mødt med en del kritik online blandet andet fra Wiz Khalifa. Ham og Kanye West endte med at have et offentligt skænderi på Twitter.

For et par dage siden, afslørede West at Waves formentlig ikke ville være albumtitlen længere. Han postede et billede på sin Twitter, der nu hævder at albumtitlen er T.L.O.P.

Han fulgte op på det med en anden tweet der siger, at alle, der kan finde ud af betydningen af forkortelsen vil vinde billetter til hans Yeezy Sæson 3 og et par gratis Yeezys – de populære sneakers som han har produceret i samarbejde med Adidas.

Så vi kan ikke gøre så meget andet end at vente i spænding på albummets udgivelse og endelig finde ud af albummets titel. Forbliver det T.L.O.P. eller bliver det noget helt femte? Uanset hvad har det i hvert fald virket som god promotion for albummet, da det har fået enormt meget opmærksomhed i medierne.

 

Billede: david_shankbone