I øjeblikket fokuserer bloggen sig omkring Bobbi Kristina’s død, da den efterhånden optager hele verden. Den første antagelse har igennem længere tid været, at hun har druknet sig selv i sit badekar derhjemme. Men den antagelse bliver nu skudt til vægs….

Nick Gordon anholdt

Ligesom der har været tvivl omkring Bobbi Kristina’s dødsårsag, har der været lige så stor tvivl omkring ekskæresten til den afdøde Bobbi Kristina, om han skulle have haft nogen medvirken i hendes tidlige og pludselige død. Nick Gordon er endnu engang blevet anmeldt til myndighederne og er ligeledes blevet beskyldt for at have givet gift til Bobbi Kristina.Ifølge sagsanlægget skal Gordon have givet Bobby Brown en giftig cocktail og have holdt hendes hoved under vand i et badekar i januar. Denne antagelse skal nu undersøges til bunds.

Baggrunden for anklagen mod Nick Gordon er, at der skulle have fundet et ophedet skænderi sted mellem de to tidligt 31. januar 2014. Gordon var angiveligt stærkt påvirket af kokain og alkohol.

Han skal derefter have “givet Bobbi Kristina en giftig cocktail, som gjorde hende bevidstløs, og derefter have lagt hende med ansigtet nedad i badekarret”, hvilket førte til hendes koma og død.

Som opsummering døde Bobbi Kristina Brown  på et hospice den 26. juli som følge af den tilstand, hun havde været i, siden hun blev fundet bevidstløs med hovedet nedad i et badekar 31. januar i år.

What a boyfriend.. Hvad eller hvem tror I skyldes hendes pludselige og tidlige død?

Om ikke andet bliver det rart for den efterladte familie og andre pårørende at få opklaret, hvad der stod bag hendes pludselige afgang fra jorden..