Selvom du måske ikke er meget til politik, og derfor heller ikke følger så meget med, har du nok alligevel ikke undgået at have hørt dette: Helle Thorning-Schmidt bliver efter Storbritanniens parlamentsvalg endnu mere ensom på hjemmefronten, end hun hidtil har været vant til.

Adskilt i hverdagen

Helle Thorning-Schmidt er som bekendt gift med Stephen Kinnock, som forleden blev valgt til det britiske parlament. Dette betyder, at parret kommer til at leve endnu mere adskilt, end de før har været vant til – weekenderne er nu også hevet ud af kalenderen til politisk arbejde, hvorfor Helle må sidde alene hjemme i weekenderne også. Du kan læse meget mere om Helle Thorning-Schmidt og hendes privatliv i billedbladet.

Hvad siger I, piger? Kunne I leve i sådan et forhold?

Krævende langdistanceforhold

En sådan situation kræver selvfølgelig, at man er indstillet på et ultimativt langdistanceforhold, hvor man max ser hinanden én gang i måneden. Lyder det ikke kedeligt og ensomt? Eksperter mener faktisk, at det godt kan lade sig gøre – hvor vildt det end lyder. For selvom det på overfladen ligner et svært forhold, kan det med den rette indstilling komme til at fungere. For sådan et forhold (læs nu godt, piger) kræver, at man er ærlig, rummelig og at man har sine værdier på plads. Derfor må man så absolut ikke bruge tiden på at skændes, når man ses!

Såååå hvis I kan indrette jer efter det, kan I uden problemer indgå et langdistanceforhold, uden det skader jeres kærlighedsliv – hvor vildt det end lyder. Så fortsæt med at lede efter kærligheden piger – den har ingen grænser!

.