Så er det endelig afgjort! Vinderne af Paradise Hotel 2015 er fundet, og flere ugers spænding er dermed udløst. Har du ikke haft mulighed for at følge med i de sidste og mest afgørende afsnit af Paradise Hotel? Så skal du ikke være ked af det eller bedrøvet, for længere nede på indlægget kan du læse dig frem til, hvem vinderen eller vinderne blev!

Stolede på hinanden

Paradise Hotel har aldrig været så spændende, som det var i år. For dagen inden finalen mistede både Monique og Anders deres partnere, og skulle derfor være hotellets nye par i en finale! Selvom de tidligere har kæmoet mod hinanden, bestod de imod alle odds troskabstesten, og kunne hver rende af sted med en kvart million kroner.

Lækkert ikke? Hvem gad ikke godt stå med så mange penge i hænderne?

Gjorde sig overvejelser

Det er selvfølgelig ikke til at komme udenom, at de begge har gjort sig overvejelser om at smide kuglen inden målstregen, så man selv kunne rende af sted med en halv million kroner. Især Anders gjorde sig overvejelser omkring det, da han ikke havde den fjerneste ide om, hvorvidt han kunne stole på Monique. Dog kunne han i Monique’s øjne se, at hun ikke havde i sinde at smide kuglen inden. Smukkere bliver det ikke!

Dog var der ingen grund til at tvivle på Monique: -Jeg gjorde mig ikke de store overvejelser om at smide kuglen. For mig handlede det om at vise de andre, at de tog fejl af mig.

Helt usædvanligt er de derfor begge to endt med en lækker pengepræmie, som de kan nyde godt af det næste lange stykke tid.

Har du tjek på alt, hvad der rører sig på Paradise Hotel? Ellers så kig forbi viunge.dk hvor du kan teste dig selv og læse alt hvad der er værd at vide om Paradise Hotel 2015.