Christiane Schaumburg-Müller var på vej ud af et forhold, da hun og L.O.C mødte hinanden for første gang. Den populære rapper slog først til, da hun havde taget springet. Læs mere om deres kærlighedshistorie her på indlægget!

Bange for at slå til

L.O.C. tror på, at man mister folk, som man møder dem. Derfor ville han ikke stjæle Christiane Schaumburg-Müller fra en anden mand, da han ellers ville være sikker på selv at miste hende på samme måde igen. Han havde derfor yderst meget respekt for hende og hendes situation – det gjorde derfor udslaget, da Christiane og hende kæreste gik fra hinanden et stykke tid efter hende og L.O.C. havde mødt hinanden.

Respekt for hinanden

Efter Christianes brud med kæresten stod L.O.C som en ægte gentleman klar til at være der for hende – hvilket han har været lige siden. Han har også givet sit bud på, hvorfor de to fungerer så godt sammen som par – han er helt overbevist om, at de ikke ville fungere så godt, som de gør, hvis ikke de fik lov at få tilfredsstillet deres eget lille behov, ego og karrierevalg. Dertil har de brugt meget tid på at gøre klart for hinanden, hvad der gør dem glade. Han føler ikke selv, at han har noget at tilbyde hende, hvis ikke han føler sig fyldt op med det, han holder af – det synes han er en enorm forståelse, som gør deres forhold let og respektfuldt.

Ret romantisk og fantastisk ikke? Hvem vil ikke gerne have så fantastisk et forhold?

Du kan læse meget mere om dem her!