Ugens gossip kommer lige her piger, og måske bliver I lidt chokerede: Christopher ønsker sig en mindre tissemand. That’s the fact – lidt upassende?

Upassende Christopher

Den populære og hotte sanger Christopher (som alle piger elsker, ikke sandt?), kom forleden med en noget kontroversiel udmelding – i hvert fald hvis man spørger mig. SE & HØR havde forleden fat i ham, og spurgte ind til, om han i grunden er tilfreds med sit udseende og sin krop. Til det svarede han temmelig prompte: “Ahhh, nu skulle jeg til at sige noget sindssygt upassende. En mindre tissemand. Haha ej, det er en joke. Jeg er super tilfreds med min krop. Jeg har brugt lang tid på at arbejde på den, kan man sige. Men måske større arme. Det er allerede i gang med at ske. Det er “under construction“.

Jaja, værre var det heller ikke. Men frisk gjort er det nu alligevel af ham – jeg troede i hvert fald på det, da jeg så overskriften første gang. Er det en god joke  piger? Eller er det en anelse for arrogant sagt?

Uh, hvis I gerne vil vide, hvordan han holder sig så smækker lækker, så er det fordi, han træner hver eneste dag. Så er det vel heller ikke at sige til, at han er så glad for sig selv med alt det slid?

Hvis du er helt betaget af Christopher og ikke kan få nok af ham, kan du her teste, hvilken “Christopher-sang” du er!

Hvis du er vild med gossip, kan du finde meget mere her.