Mille Dinesen oplever underlige symptomer, som er så generende, at hun bliver nødt til at opsøge læge. Dette besøg får en enorm betydning for hendes videre liv.

Invaliderende sygdom

Midt i en stressende periode, mens hun er elev på Statens Teaterskole, oplever Mille Dinesen, at hun ofte får sovende fødder, hvilket generer hende meget. Hun opsøger derfor lægen, som sender hende videre til undersøgelser på hospitalet – her får hun en besked, som brat vender op og ned på hendes liv.

Efter adskillige undersøgelser står det nemlig klart for lægerne, at det med al sandsynlighed er sclerose, som er skyld i hendes sovende fødder.  Mille Dinesen fortæller selv i Stjernerne på Slottet, at hun gik i fuldstændig chok, og derfra ikke vidste, hvad hun skulle stille op.

Nægtede medicin

Som alle andre sclerose-patienter fik Mille Dinesen tilbudt klinisk medicin – dette virkede dog forkert hos skuespilleren, som derfor i stedet valgte at ty til forskellige alternative behandlingsmetoder. Metoder som den dag i dag ser ud til at have gjort hende mere eller mindre rask. Metoderne har været mange, og blandt dem har der været besøg hos en healer på Langelang, hvidløgskure i Indien og meget mere, som har ledt hende til en helt speciel “mosedrik” fyldt med alskens urter – som virker! I dag mærker hun derfor ikke noget til sygdommen, og hun er overbevist om, at sygdommen er gået helt i bero.

 

Har I hørt om lignende historier, som minder om Mille Dinesens? Smid gerne en kommentar, hvis I har en lige så fantastisk historie at fortælle!

Smid også gerne en kommentar om, hvordan I ser på alternative behandlingsmetoder, og om I tror på, at det virker.