Så skete det. Mange har længe ventet på at se, om der ville ske et mirakel, eller om hun skulle få fred fra respiratoren. Bobbi Kristina Brown er desværre afgået ved døden på et hospice i Atlanta, Georgia, hvor hun har været indlagt siden den 24. juni. Den blot 22-årige datter af pop-legenden Whitney Houston har ligget i koma siden den 31. januar, hvor hun blev fundet bevidstløs i et badekar i en forstad til Atlanta.

Familen stærkt bevæget

For familien har det været et sandt helvede, og det halve år har om noget føltes som mere end det. Alligevel har de haft overskud til at tage beslutningen om at slukke for respiratoren: – Nu har hun endelig fået ro, og hun er hos gud. Og fred er måske den tilstand, som bedst beskriver situationen. Siden februar har Bobbi Kristina intetvidende været forsidestof i USA, hvor alle har fulgt med i hendes skæbne.

Nick Gordon i politiets søgelys

Hendes kæreste Nick Gordon har været i politiets søgelys, da de fandt mystiske mærker på Bobbi Kristinas krop. Han er aldrig blevet arresteret, men familien Houston forbød ham at besøge hendes hospitalsstue.Hendes far, Bobbi Brown, har også på mystisk vis udtalt sig om sin datter. Under en koncert i foråret løj han hende rask, og siden har han til Houstons familiens vrede brugt hendes sygdom i et nyt reality-show.

Den eneste, der ikke har råbt og skreget gennem det fem måneder lange koma, er hendes mor Whitney Houston. For hun døde som bekendt også i et badekar. Dog langt fra Atlanta – i Beverly Hills, Californien på samme tidspunkt i 2012.

Da Bobbi Kristinas død virker meget mistænksom, bliver sagen nu behandlet som en mordsag, hvilket bliver spændende at følge med i.

Blot til ren information blev Bobbi Kristina Brown kun 22 år gammel.