Som du sikkert har hørt om – eller læst om tidligere herinde – så er oddset Janni, som vi alle kender hende som, blevet fængslet. Grundet til dette er som sagt, at hun i december blev idømt et år og tre måneders fængsel for at have franarret en ældre, syg mand sine penge. Og det var ikke blot 100 kroner – vi taler i størrelsen af en million! Man kan næsten fristet til at sige, at hendes kæreste, Karsten Ree, i den anledning har åbnet dørene for hans liv, for at deltage i et reality-program. Man kan næsten mistænke ham for, at det er for at vise, hvor mange penge han kan gå rundt og ødsle med sammen med sin oddset-babe, Janni.

Oddset Janni med i reality-program

Programmet kredser om henholdsvis oddset Janni’s fængsling og Karsten Ree’s vilde luksusliv ved siden af. For i program-serien ser man blandt andet, at deres køkken er tre gange så stort som en stue i et almindeligt parcelhus. Hvem vil ikke gerne bo så luksuriøst?  Karsten Ree er heller ikke bange for at vise hans yderst luksuriøse livsstil, da han gerne tager en smøg i køkkenet, mens han skænker et glas champagne op til sig selv. Lækkert, ikke piger?

Helikopter kan lande i haven

Piger, hvis I gerne vil finde jer en kæreste med stil, så læs med her, hvad du skal kigge efter! For i programmet ser man også, hvor gigantisk en have, huset råder over. Og det er ikke tilfældigt, piger! For det er skam meningen, at haven er så stor – for Karsten Ree har sin egen helikopter. Og den skal jo helst kunne lande i baghaven. Det må man kalde en kæreste med stil!

Hvis du er lidt nysgerrig efter, om en type som Karsten Ree med pengene i orden, er noget for dig, så kan du teste dig selv via denne test.

Kan du derimod ikke få af at læse om oddset Janni, kan du finde en masse læsestof her.