Oddset Janni har intet imod fængslet

Af  |  0 Kommentarer

Som du sikkert har hørt om – eller læst om tidligere herinde – så er oddset Janni, som vi alle kender hende som, blevet fængslet. Grundet til dette er som sagt, at hun i december blev idømt et år og tre måneders fængsel for at have franarret en ældre, syg mand sine penge. Og det var ikke blot 100 kroner – vi taler i størrelsen af en million! Man kan næsten fristet til at sige, at hendes kæreste, Karsten Ree, i den anledning har åbnet dørene for hans liv, for at deltage i et reality-program. Man kan næsten mistænke ham for, at det er for at vise, hvor mange penge han kan gå rundt og ødsle med sammen med sin oddset-babe, Janni.

Oddset Janni med i reality-program

Programmet kredser om henholdsvis oddset Janni’s fængsling og Karsten Ree’s vilde luksusliv ved siden af. For i program-serien ser man blandt andet, at deres køkken er tre gange så stort som en stue i et almindeligt parcelhus. Hvem vil ikke gerne bo så luksuriøst?  Karsten Ree er heller ikke bange for at vise hans yderst luksuriøse livsstil, da han gerne tager en smøg i køkkenet, mens han skænker et glas champagne op til sig selv. Lækkert, ikke piger?

Helikopter kan lande i haven

Piger, hvis I gerne vil finde jer en kæreste med stil, så læs med her, hvad du skal kigge efter! For i programmet ser man også, hvor gigantisk en have, huset råder over. Og det er ikke tilfældigt, piger! For det er skam meningen, at haven er så stor – for Karsten Ree har sin egen helikopter. Og den skal jo helst kunne lande i baghaven. Det må man kalde en kæreste med stil!

Hvis du er lidt nysgerrig efter, om en type som Karsten Ree med pengene i orden, er noget for dig, så kan du teste dig selv via denne test.

Kan du derimod ikke få af at læse om oddset Janni, kan du finde en masse læsestof her.

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *