“X Factor”-dommeren Remee skal være far for anden gang, når han og kæresten Mathilde bliver forældre til sommer.

Remee glæder sig

Remee, som i forvejen har en 15-årig datter, glæder sig rigtig meget over graviditeten med sin noget yngre kæreste, 22-årige Mathilde Gøhler. Dog er det for tidligt at sig noget om barnets køn, eller hvornår Mathilde skal gå på barsel. Hvad synes I, piger? Er aldersforskellen for meget i forhold til et familieliv?

Remee og Mathilde har været kærester siden efteråret, og det kommer derfor som en større overraskelse, at de venter et barn sammen allerede. Dog synes Remee, at det er noget af det største der er sket det sidste stykke tid, for som han selv siger; “De bedste ting i livet kan man ikke planlægge, og det er jo det største, der kan  ske“.

Parret kom dog tidligt sammen efter Remee’s brud med modellen, Simona Popovic. Ligesom parret har hun også tilladt at udtale sig om graviditeten og forholdet;  Han kan ikke finde ud af at være alene, så det undrer mig ikke. Jeg sagde det allerede til ham, da vi gik fra hinanden, at han ville finde en ny hurtigt, og jeg sagde også til ham, at han ville finde en, der var endnu yngre og en fra bylivet, fordi det bliver han  næsten nødt til. Er der mon måske en her, der er lidt misundelig?

Hvad synes I om graviditeten, piger?