Råd til hurtigt vægttab

Af  |  0 Kommentarer

Det er sommer og ferie, og det er naturligvis lig med mange strandture enten herhjemme eller i udlandet. Til det ønsker man sig hvert år en slank figur, hvor ikke ét gram fedt sidder forkert nogen steder. Meeeeen, det kan synes som en lang, kedelig og frustrerende kamp – især hvis man skal følge alle eksperters råd! Men girls, jeg har nu (efter mange års søgning) endelig fundet en kur, som giver mig et hurtigt vægttab, og som på samme tid er sund. Den består af forholdsvis almindelig mad, og jeg må spise alt det mad, jeg kan, så jeg skal heller ikke rende rundt og være sulten hele tiden. Den virker virkelig piger!

Gode råd til hurtigt vægttab

1. Erstat alt brød, ris, kartofler, pasta osv med bønner eller linser.

Dette er det vigtigste råd, da bønner og linser hører til langsomme kulhydrater. Det betyder, at kulhydraterne går langsomt i blodet og dermed sikrer kroppen et mere stabilt blodsukker. Derudover øger de din forbrænding, gør dig mæt og indeholder flere proteiner end kulhydrater (total win-win). Kroppen vil derfor hele tiden bruge energi på at omsætte maden = vægttab.

2. Drik en masse vand.

Det er nok ikke første gang du hører det, hvilket er fordi, den er god nok.  Man anbefaler, at du drikker 2 liter vand om dagen. Vand er med til at skylle affaldsstoffer ud af kroppen og er også godt, hvis du døjer med hård mave. Udover vand må du også drikke både the, kaffe og op til en halv liter light sodavand om dagen.

3. Hold én snydedag i ugen.

Ja, den er god nok, piger! På snydedagen er der, ligesom på de andre dage, ingen grænser for, hvor meget mad du må indtage. Snydedagen er vigtig af flere grunde. For det første vil den pludselige indtagelse af fedt gøre, at din krop ikke når at gå i forsvar over den ellers magre kost, du indtager og derved stopper fedtforbrændingen. Fedtet er simpelthen med til at holde dit stofskifte i gang. Derudover ved vi alle sammen godt, hvor vigtigt det er at have en dag, hvor vi godt må synde – ellers kan det være svært at holde motivationen oppe!

Ønsker du flere fifs til at komme i gang med et hurtigt vægttab, kan du finde det her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *