Har du fulgt med i Årgang 0? Første afsnit er nemlig lige løbet over skærmen på TV2, hvor man har kunnet se, at Stephanie hygger sig, men savner sin mor, som netop er flyttet til Sverige. Dog så man ikke, at Stephanies mor er blevet skilt fra sin mand, Jeppe Syrac.

Single igen

Christina Bomholt har fem børn med hele tre forskellige mænd. Dog siger hun selv, at -“Jeg er okay og afklaret. Livet får videre. De højere magter har åbenbart planlagt en anden kærlighedshistorie for mig i fremtiden”. Mon ikke det også lykkes på et tidspunkt set i lyset af alle de mænd, hun har haft kendskab til? Men helt okay er det alligevel ikke for hende, da skilsmissen har været grund til, at hun nu må udskyde sin uddannelse som sygeplejerske.

Forfulgt af uheld

Det er desværre ikke første gang for Christina, at hun rammes af uheld. Faren til Romeo og William, Martin Rohrberg, var ikke ligefrem en sød fyr at leve sammen med. De to mødtes i Jyderup Statsfængsle, hvor han afsonede en dom for drabsforsøg på sin tidligere kæreste. Allerede her burde alarmklokkerne have ringet hos Christina – en søndag blev hun nemlig banket ned af Martin på Slagelse Station, da han skulle aflevere parrets to børn.

Er du helt tosset med at følge de forskellige familier fra Årgang 0? Tror du, at du ved alt om dem? Hvis du vil være helt sikker kan du finde masser af ekstra info om årgang 0 hos udeoghjemme.