Genbrug og genbrugstøj er ikke kun en trend blandt unge mennesker. Nej, Sarah Grünewald er nemlig også blandt dem, som rigtig godt kan lide at gå i genbrugstøj. Sarah Grünewald kender vi både fra værtsrollen i Vild med Dans samt som “Mie” i Tomgang sammen med Rune Klan og Mick Øgendahl.

Smart i genbrug

Ved en modeopvisning for Røde Kors forleden, viste Sarah sammen med andre kendte at det er smart at gå i genbrugstøj. Røde Kors stablede showet på benene, da de mener, der er for få kvinder, som køber tøj i deres butikker. Derfor ville bl.a. Sarah Grünewald gerne udsende et signal om, at man sagtens kan være hot og lækker selvom man går rundt i tøj fra genbrug. Er det i virkeligheden smart, eller hvordan piger?

Grundet Sarah Grünewald, Nik & Jay m.fl. kan det nu lade sig gøre, at der kommer et helt magasin ud med kendisser i genbrugstøj. Jeg tænker i hvert fald, at jeg nok godt kunne overveje at gå i mere end blot cowboyjakker fra genbrug – især hvis det virkelig godt kan lade sig gøre at finde så smart og lækkert tøj, som de har på i magasinet!

Populært at give tøj

Men, piger. Vi har et problem. For i øjeblikket kan vi ikke give os selv den titel, at være de bedste til at anvende genbrugstøj. For selvom vi er rigtig gode til at aflevere tøj, som vi ikke lyster bruge mere, så skal vi jo også selv købe noget i retur. Ellers giver det ingen fordel for hverken os eller miljøet. Så tøser, hvis I har en stor, flot genbrugsbutik i nærheden så aflæg den et visit. Der gemmer sig ofte det rene guld derinde – især hvis man befinder sig i en storby. Der er penge at spare = råd til mere tøj!

Kan du ikke få nok at genbrugstøj, eller vil du bare gerne finde en nem genvej til noget nyt lækkert modetøj, så tag et kig med i Elle hvor der altid er masser af inspiration at hente indenfor mode og tøj.