Åj nej? Åååååh jo, det passer desværre, piger! Spellerberg er blevet sat på en uges pause fra håndboldtræningen, da han har fået en skade i foden.. Og så lige op til VM? Ja, desværre. Det er landholdlægen Steen Bo Kalms, som efter at have scannet Spellerbergs ene fod, har besluttet at sætte ham på et skåneprogram. Læs med videre på indlægget og find ud af, hvad det skal betyde.

Kørt på sygehuset

Mens holdkammeraterne var i gang med at træne første gang i Vibyhallen måtte Spellerberg køres på sygehuset i Farsø. Skaden stammer desværre fra en kamp mod Aalborg, hvor Bo Spellerberg landede forkert; fodrodsknoglen fik et stød, som har været skyld i hans store smerter (av, av!). Men, piger han er en sej gut alligevel. For han har til trods for sine smerter spillet tre kampe for KIF Kolding Købehavn, inden han blev sat på bænken af sin træner, Aron Kristjansson.

VM-deltagelse i fare?

Skaden kan muligvis betyde, at hans VM-deltagelse er i fare. Det er derfor grunden til, at han nu bliver sat på pause 14 dage inden starten på slutrunden – for det er den bedste behandling, han kan få i øjeblikket! Men, Bo Spellerberg er ikke til at slå ud af kurs, og han tror selv fortsat på, at han kommer med fra start til VM i Qatar, selvom det ikke er sjovt for ham at være sat ud af spillet. Men piger, jeg tror på, han kommer med! For han udtaler bl.a. selv, at det ikke er en stor skade, men bare en irriterende skade. Så skal vi ikke bare satse på, at medierne bare har kørt det ekstra meget op, nu hvor slutrunden i Qatar nærmer sig med hastige skridt?

Er du helt tosset med håndbold og håndboldherrerne, så kan du her teste hvilken håndboldfyr du passer bedst sammen med. Skriv endelig i kommentarfeltet, hvem du ender ud med!

Kan du heller ikke få nok af Spellerberg, kan du læse meget mere om ham her.