Annette Heick er i sorg efter hendes mand, multikunstneren Jesper Vollmer, blev  ramt af en ulykke på familiens ferie i Thailand. Han er stadig indlagt på Rigshospitalet, og ser ikke ud til at blive udskrevet lige foreløbig.

Slået ud af en bølge

Jesper Vollmer er glad for havet og dets bølger – så glad at en bølge i havet slog ham så hårdt ud, at han brækkede nakken. Kun takket være en læge på stedet og en omfattende operation er Jesper Vollmer stadig i i live. Havde det ikke været for en intakt nerve, havde Jesper mistet førligheden. Dette er dog ikke tilfældet, hvorfor han gennem genoptræning er i stand til at få førligheden tilbage.

Jesper Vollmer var heldigvis så stærk og stabil efter ulykken, at han godt kunne klare den lange transport hjem fra Thailand til Danmark for at blive indlagt på Rigshospitalet. Efter to ugers indlæggelse ser det nu ud til at gå fremad. Men, der kommer højst sandsynligt til at gå måneder, før han kan få lov til at komme hjem til sin elskede Annette.

Kongehusets kok

Hvis ikke du helt har styr på, hvem Jesper Vollmer egentlig er, så oplyser jeg dig lige om det her til sidst. Jesper Vollmer er faktisk en temmelig vigtig person – især hvis du er royalist. Han er nemlig kongehusets kok, hvor han laver mad til den kongelige familie.

Det er da lidt af en bedrift ikke? Det må så absolut betyde, at han er dygtig på sit område.

Hvis du gerne vil udvide din viden om kendte mennesker, kan du her tage en test, som vil fortælle dig noget om, hvor dårlig eller god du er til at huske facts om de kendte.