Nå piger, nu nærmer tiden sig med hastige skridt – i hvert fald hvis I går i 7.-8. klasse – til kjoler, konfirmation og fest! Konfirmationen skal selvfølgelig være fuldstændig helt i øjet, og derfor er det vigtigt, at den kjole der vælges, er en kjole, som man virkelig godt kan lide, og som passer fuldstændig perfekt. Det er heldigvis ikke så svært – i hvert fald ikke, hvis man tager et kig på Lilly konfirmationskjoler. For de er og bliver ganske smukke uanset sæson!

Lilly konfirmationskjoler

Hvis du stadig står og mangler din konfirmationskjole (hvilket er helt ok og normalt!), så vil jeg stærkt opfordre til at kigge Lilly’s kollektion for konfirmationskjoler igennem, da de altid er usandsynligt smukke til helt ok priser. Mange piger vælger at gøre dette, da man aldrig går galt og byen, og da man får en fantastisk god service oven i hos de, som forhandler disse kjoler.

Anderledes konfirmationskjoler

Det der oven i dette er lidt ekstra fedt ved Lilly konfirmationskjoler, er, at de formår at lave konfirmationskjoler, som er lidt anderledes end de normale, traditionelle kjoler. Et smukt eksempel på dette er kjolen herunder; det er en ganske sød kjole i tyl og sorte blonder foroven. Netop sort er blevet en farve, som er acceptabel at bruge på konfirmationskjolen. Den behøver ikke længere være fuldstændig englehvid – og det synes jeg, er enormt fedt, da kjolen derved bliver lidt mere moden i udseendet!

Godt råd til valg af kjole

Jeg vil slutte indlægget af med at give et af mine bedste råd, når det gælder valg af kjole til festlige lejligheder – også til konfirmationen. Rådet er, at I skal gå efter en kjole, som klæder jeres figur; En kjole der vil optimere jeres look og samtidigt booste jeres selvtillid, så I stråler festen igennem! Find en kjole, som I føler jer godt tilpas i. I behøver ikke presse jer ned i en kjole, som strammer over det hele – find en løssiddende i stedet for. Det er mindst lige så flot! Så følg jeres egen intuition og ikke andres ønsker og behov. Så får I den bedste konfirmationsfest!

Du kan finde en masse smukke konfirmationskjoler her – giv dig god tid!