Har I set det eller hørt om det? For det er rigtig nok. Caroline Wozniacki ER blevet officiel undertøjsmodel, og du kan se billederne af det nederst i artiklen, hvor I ligeledes kan kommentere, hvad I synes om hendes nye bi-profession.

Wozniacki i bikini

I mandags udkom den meget længeventede udgave af Sports Illustrated, hvor en række kende og også mindre kendte kvinder stiller op i badetøj. Denne gang var det så “Miss Sunshine’s” tur til at stille op foran kameraet iført kun bikini. I sidste års udgave var det danske Nina Agdal, som fik forsiden, og i år er det Caroline Wozniacki’s tur til at gøre sig lækker i bikini i magasinet. Faktisk er opmærksomheden omkring Caroline vokset og vokset, siden det kom frem, at hun gerne ville optræde i bikini i Sports Illustrated. Billederne har derfor en høj værdi for hende, da hun ved at optræde i dette magasin får et tocifret millinbeløb (i dollars, piger!). Ikke nok med det træder hun som personligt brand helt op på højde med Champions League, hvilket er ret godt gået, piger! Spørg selv jeres brødre eller bedre halvdele. For at visualisere det for jer piger, så er hun inde i det rum, hvor en lang række topmodeller ville brække deres arm eller ben for at komme ind – sååååå, hun har altså gjort det ret godt der!

Her nedenfor vil jeg gerne give jer et galleri over nogle af de billeder, hun har lavet. Kommenter, hvad I synes om den labre larve, hun nu engang er!

 

 

 

Billede: SJByles