Det er snart forår, snart konfirmation, snart galla osv. Det betyder derfor også, at mange gerne vil iføre sig en dejlig flad mave. Dette samme gælder mig, da jeg selv snart skal til galla – kjolen skal sidde perfekt. Ligeledes skal jeg også snart ud at rejse, hvorfor jeg gerne vil have, at bikinien sidder lige som den skal. Dog ved jeg også godt, at det er rart altid at være udstyret med en flot krop og en flot mave. Derfor vil jeg her på indlægget gerne give nogle fifs til gode “flad mave øvelser”, så vi alle kan komme i gang med det samme!

Gode flad mave øvelser

En flad mave kommer ikke af sig selv, men omvendt er der ikke så meget man selv skal gøre, for at hjælpe den godt på vej. Faktisk kan man med tre simple øvelser bane vejen til en flot, spændstig flad mave, piger! Det kan være svært at finde de rigtige fifs til at få en flad mave, da der findes adskillige råd på nettet, hvoraf nogle af dem er brugbare og andre spild af kræfter og tid. Dog har jeg søgt længe på nettet, for at finde øvelser der faktisk virker, så I ikke bliver snydt, piger.

  • Swiss Ball Pike. Denne øvelser er helt fantastisk og er oven i købet videnskabeligt bevist den bedste maveøvelse. Det betyder, at det er en af de mest effektive maveøvelser, du kan gå i gang med. For at få det meste ud af øvelserne skal du holde din ben strakte, i det du løfter kroppen op og spænder maven. Hvis du synes øvelsen som udgangspunkt er for hård for dig, så kan du positionere bolden under dine ben tættere på overkroppen. Du gør derved øvelsen lettere. Hvis den er for let så kan du flytte bolden længere ned ad dine ben – dermed kan I let variere sværhedsgraden!
  • Tip: Når man træner mave er det vigtigt, at man puster luft ud, når man sammentrækker sine mavemuskler. På den måde opnår man den bedste sammentrækning af dine mavemuskler. Det gør i sidste ende, at man får mere ud af din træning.

fitnessnation.dk

 

  • Rollouts. Denne øvelse er meget simpel, men den er ikke for tøsepiger, da den er meget hård! Du kender nok bedst rollouts for det lille hjul med håndtag på, som man kan bruge til at “rulle sig ud”. Det er nok den bedste forklaring af denne øvelse. Da den er meget hård, vil man ikke kunne tage så mange i starten, men det er ganske okay! For som alt andet handler det om at presse sig selv så meget som overhovedet muligt, for så bliver man løbende stærkere og stærkere. Hvis du ikke er meget for at gå i fitness, kan du blot anskaffe sig en barbell/vægstang – det er lige så godt!
  • Tip: Du behøves ikke at få din krop helt ned til gulvet, men blot gå langt nok ned til, at du får et godt spænd og stræk i maven. Din skulder kan let blive unødigt presset, hvis du går de sidste 10 grader ned.

fitnessnationen.dk

Hvis du dog synes, disse øvelser er lidt for hårde at lægge ud med, vil jeg meget gerne anbefale dig at besøge denne hjemmeside, da den giver gode fifs til at komme godt fra start af med flad mave øvelser, så man ikke mister motivationen.

Kommentér gerne nedenfor, hvordan det går undervejs!