crown princess Mary billedeSom alle royalister er klar over, så er Australien nærmest over-glade for deres australske kronprinsesse Mary, som på et tidspunkt skal arve tronen sammen med Kronprins Frederik, når Dronning Margrethe engang vælger at abdicere – hvis hun dog selv får valget. Denne eufori over kronprinsesse Mary har i denne uge givet de australske medier anledning til at bringe nyheden om, at Mary skal være dronning inden for en meget, meget nær fremtid.

“Officiel” nyhed

Umiddelbart ser det ikke ud til, at de kære australiere ikke kan vente med at se deres Mary overtage tronen. For ifølge de australske medier, så er kongehuset i gang med at planlægge en decideret lyn-overlevering af tronen til Mary og Frederik. Ydermere fortæller de, at den fantastiske offentliggørelse fra slottet er på trapperne inden for et par uger! Selv euforien fra down-under er ganske fantastisk, så kan man dog mellem linjerne godt læse sig frem til, at det nok er mere ønsketænkning end en egentlig virkelighed. For den kulørte presse, som har bragt historien, kobler den ligeledes sammen med historien om den engelske kvinde, som for kort tid siden påstod, at hun var arving til den danske trone. Så mon ikke, det blot er ønsketænkning fra Australiens side?

Kronprins Frederik griner

Efter kronprins Frederik hørte til den lidt sjove historie, så kunne han ikke andet end at trække på smilebåndet. Han trak endda så meget på smilebåndet, at han blev lød til at le, og sige, at de australske medier må skrive, lige hvad de lyster. Altså kan vi også herfra regne ud, at der måske ikke er så meget andet i det end blot rygter – dog har kongehuset ikke bekræftet eller afvist historien endnu – så hvem ved, om der er noget om det eller ej? Vi må vente i spænding på responsen!

Er du vild med kongehuset, så kan du læse meget mere her.

 

Billede: Glyn Lowe Photoworks.