Ja, det er rigtigt, desværre! Take That har før været i opløsning, men som vi alle ved, fandt de heldigvis sammen igen i 2006. Men, først faldt Robbie Williams så fra igen, og nu forlade Jason Orange også det populære boyband. Det var der ikke mange, der havde ventet. Og hvor er det ærgeligt!

Forlader Take That

En af Jason’s grunde til at forlade bandet er, at han ikke vil forpligte sig til at indspille og promovere et nyt album, som han selv skriver på bandets hjemmeside i dag efter det kom frem i offentligheden. MEN piger(!), det har ikke noget at gøre med uenigheder eller skænderier i bandet, som man ellers godt kunne frygte. Han siger nemlig selv, at han har haft nogle af de bedste år af sit liv med Take That, og at bandmedlemmerne efterhånden er blevet som brødre for ham – så no bad feelings, piger. Hvis I husker deres Progress-turné, så kan jeg fortælle jer, at han allerede i slutningen af turnéen spurgte sig selv, om det var rigtigt eller ej at fortsætte i bandet.

Ingen opløsning

Dog kan I, som er dedikerede fans til bandet, ånde lette op da bandets resterende tre medlemmer ikke agter at gå fra hinanden. For heldigvis har Mark Owen, Gary Barlow og Howard Donald allerede skrevet det meste af deres nye album, som de ikke lyster at smide direkte i skraldespanden, selvom de kun er tre tilbage. Så vi har stadig noget at glæde os over og til trods den kedelige og triste nyhed, for det skulle efter planen allerede udkomme i år.

Er Take That så det samme? Eller hvad synes du?

 

 

 

Billede: vagueonthehow