Jarl Friis Mikkelsen har knapt nok kunne nå at tørre øjnene væk fra sin datters bryllup, inden de næste mange opgaver hiver fat i hans tilstedeværelse. Selvom Jarl Friis Mikkelsen efterhånden har rundet de 62 år på papiret, kan det ikke ses på hans arbejdsliv. For så snart han har overstået én opgaver venter 2 eller mere på ham – selvom det lyder stressende, må det da være fantastisk at være så eftertragtet!

Pia K. udfordrer til duel

Jarlen, som han også kaldes i folkemunde, har fået lov til at få sit helt eget show, “Jarls quizshow”. Her får han blandt andet besøg af den både elskede og forhadte politiker Pia Kjærsgaard. Showet går ud på, at hans gæster har en opgave eller udfordring til ham, hvortil han ligeledes har en opgave til dem. Derfor har Pia Kjærsgaard valgt at udfordre Jarlen til at svømme om kap i en svømmehal. Så Jarl må ty til badebukserne for en gangs skyld! Ambitionen for showet er netop at vise nye sider af folk, vi kender(!).

Vært i nyt talentshow

Selvom han er i gang med et projekt med eget quizshow, skal han samtidig være med til at bedømme diverse deltagere i Danmarks nye talenshow, “Danmark har talent”. Ergo har han absolut ingen tid til at slappe af og være sig selv. Men, det lader til at Jarl selv nyder det. For som han selv siger det til diverse medier, så får alle programmerne og projekterne ham til at glemme, hvor gammel han egentligt er ved at blive. Det synes han er fantastisk – og er det ikke også det? Man skal da nyde, at man uden problemer kan sige ja til alverdens spændende projekter selv i en alder af 60+. Det håber jeg, at jeg selv kommer til at opleve!

Her kan du læse mere om Jarl, og hans fantastiske liv.

Vil du gerne se, hvem du ligner mest af alle kendisser? Så kan du tage testen herinde – hvem tror du, du ender med at ligne allermest?